ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ML Petroline, με έδρα το Μαρούσι, είναι ατομική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στο εμπόριο πετρελαίου θέρμανσης στο χώρο των κτιρίων, των πολυκατοικιών, των επαγγελματικών χώρων, με στόχο να παρέχει άρτια εξυπηρέτηση στους καταναλωτές που την επιλέγουν στον χώρο της λιανικής θέρμανσης κατ' οικον στην Αττική. Με ιδιόκτητα βυτία εξυπηρετούμε και καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης εξασφαλίζοντας την ποσότητα και την ποιότητα που θα παραγγείλετε, την ώρα που επιθυμείτε, με συνέπεια και σε οικονομικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

Η δυναμική πορεία της ML Petroline και το συνεχές αναπτυσσόμενο πελατολόγιό της οφείλονται στην προσπάθειά της να διατηρεί χαμηλή την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και των υπόλοιπων υπηρεσιών της διατηρώντας την άριστη ποιότητά τους.

Το πλεονέκτημά μας είναι ότι γνωρίζουμε καλά αυτό που θέλουν οι πελάτες μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο: ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Διεύθυνση: Όθωνος 1, Μαρούσι, T.K 15122, Αθήνα     Τηλέφωνο: 210 6143801    Κινητό: 6984408001    E-mail: info@mlpetroline.gr

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας